"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

November 30-án kezdődik a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expo és Világtalálkozó

November 30-án kezdődik a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expo és Világtalálkozó

A Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expo és Világtalálkozó a visegrádi országok közös fenntartható fejlődéssel foglalkozó rendezvénye. Célja, hogy felhívja a közönség, különösen a fiatalok figyelmét a kedvezőtlen környezeti, társadalmi és gazdasági folyamatokra, illetve bemutassa, hogy ezek a negatív, az emberiség jövőjét beárnyékoló változások még visszafordíthatóak.

A rendezvényen egy héten keresztül számos szakmai kiállítót mutatnak be a visegrádi országokból, akik technológiai fejlesztéseikkel, innovatív termékeikkel és szolgáltatásaikkal segíthetik elő a fenntarthatósági fordulatot. Mindemellett látványos, szórakoztató és informatív programokat kínál a rendezvény, átfogó képet adva a természetről, életmódunkról, a minket körülvevő folyamatokról, kézzelfogható megoldásokat kínálva a fenntartható hétköznapokhoz. A rendezvény fővédnöke Áder János, Magyarország köztársasági elnöke.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Fenntarthatóság Univerzuma - Világtalálkozó plenáris szekcióülései csak előzetes regisztrációt követően látogathatók.

A Planet Budapest 2021 Te Bolygód - Közönségprogramok a Fenntarthatóságról és a Fejlődés Harmóniában a Természettel – Fenntarthatósági Expó 2021. november 30-ától minden nap 9:00 és 18:00 óra között látogatható.

Bővebb információk:

https://planetbudapest.hu/

 

 

Forrás: Planet Budapest 2021

Fotók: Planet Budapest 2021

Hírszerkesztő: Nagy László