"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Somogyi Erdőkért kitüntetést adtak át az Erdők Nemzetközi Napján

Somogyi Erdőkért kitüntetést adtak át az Erdők Nemzetközi Napján

Az ENSZ Közgyűlés 67/200 számú határozatával az erdők nemzetközi napjává nyilvánította március 21-ét abból a célból, hogy 2013-tól kezdődően minden évben világszerte megemlékezzünk az erdők és fák jelentőségéről. A SEFAG Zrt. évente szervez programokat a tavaszi napfordulón, melynek keretében az arra érdemeseknek átadja a céges elismeréseket.

Az Erdők Háza Látogatóközpont adott otthont a SEFAG Zrt. legjelentősebb ünnepének, mely során átadták a "Somogyi Erdőkért" kitűntetéseket. Az ünnepi rendezvényen Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola Toldi Lakótelepi Tagiskola 6. osztályos tanulói „Erdei fülharmónia” címmel adtak műsort.

Az előadást követően Barkóczi István vezérigazgató elsőként Horváth Mihály okleveles erdőmérnök, erdészeti igazgató részére, majd Erdman Henrik erdésztechnikus, kerületvezető erdész számára adta át a SEFAG Zrt. legmagasabb elismerését, az 1992-ben alapított, Somogyi Erdőkért aranygyűrűs kitüntetést.

Elismerő Oklevél kitüntetésben részesültek: Kálsecz Imre a „Barcsi Erdészet Erdeiért”, Herceg István a „Marcali Erdészet Erdeiért”, Papp János az „Iharosi Erdészet Erdeiért”, Lasán Tiborné a „Nagybajomi Erdészet Erdeiért”, Horváth Roland a „Zselici Erdészet Erdeiért”, Éreth János a „Kaposvári Erdészet Erdeiért”, Litter Ilona a „Lábodi Erdészet Erdeiért”, Karsai Ilona a „Szántódi Erdészet Erdeiért”, Hábetler-Klacsán Judit a„SEFAG Turizmusért”, Klabuzai Dóra, a „SEFAG Erdeiért”, Mózes Anikó a „SEFAG Erdeiért” elismerő oklevelet vehetett át kiemelkedő teljesítményéért.

Forrás: SEFAG Zrt.

Fotók: SEFAG Zrt.

Hírszerkesztő: Nagy László