"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Oktatással a természet oldalán - interjú a TAEG Zrt. új vezérigazgatójával

Oktatással a természet oldalán - interjú a TAEG Zrt. új vezérigazgatójával

Február 15-től dr. Sándor Gyula erdőmérnök vette át a Sopron környéki erdőket kezelő TAEG Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. vezetését. A jövőbeli tervekről a Soporn TV múlt héten adásba került Szerda este című műsorában számolt be a vezérigazgató.

A Tanulmányi Erdőgazdaság Zrt. a jövőben még szorosabb együttműködésre törekszik a Soproni Egyetemmel. Kiemelt célunk, hogy a leendő mérnökhallgatók széleskörű gyakorlati tapasztalatokat szerezzenek. Szeretnénk, ha minél több hallgató választaná gyakorlati helyszínnek a Tanulmányi Erdőgazdaságot – mondta dr. Sándor Gyula.

A vezérigazgató kiemelte: A jövőben a gazdasági, a művészeti és a pedagógiai képzésben résztvevő hallgatók gyakorlati képzésére is nagyobb hangsúlyt kívánnak fordítani. A Tanulmányi Erdőgazdaság a továbbiakban is az „Oktatással a természet oldalán” szlogen keretében folytatja tevékenységét.

23 évig voltam a Soproni Egyetem oktatója. A két évtized alatt megszerzett tapasztalataimat is szeretném felhasználni a közös együttműködés érdekében - hangsúlyozta a vezérigazgató.

Forrás: Sopron TV

Fotók: videó, fotó: Sopron TV

Hírszerkesztő: Nagy László