"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Több mint egy millió forint gyűlt össze erdészek természefotóiból

Több mint egy millió forint gyűlt össze erdészek természefotóiból

Véget ért az ÉSZAKERDŐ Zrt. „Zöld Szív” elnevezésű jótékonysági fotókiállítása, amit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház munkáját támogató Segíts Élni Alapítvány javára hirdetett meg az erdészeti társaság.

A Miskolc Plaza-ban 47 képet állítottak ki, ezeket az erdőgazdaság munkatársai (Bózsó Gyula, Buday Péter, Fehér János, Koroknai József, Mihók István, Molnár Viktor, Váradi Gábor) készítették. A fotók megvásárlására 2017. december 1. és 2018. január 10. között volt lehetőség.

Az akció ideje alatt több, mint egymillió forintot sikerült összegyűjtenünk. A teljes összeget átutaltuk a koraszülöttek mentésével és szállításával foglalkozó Segíts Élni Alapítvány számlájára. A pénzből speciális eszközöket, műszereket és olyan kiegészítőket vásárolnak, melyekkel kényelmesebbé, komfortosabbá tehetik a babák mindennapjait az ellátásuk során. Büszkék vagyunk arra, hogy sokan álltak a kezdeményezésünk mellé. Reményeink szerint a jótékonysági akció is bizonyítja, hogy társaságunk igyekszik szerepet vállalni a társadalom számára fontos ügyekben – fogalmazott Zay Adorján, az ÉSZAKERDŐ Zrt. vezérigazgatója.

Forrás: ÉSZAKERDŐ Zrt.

Fotók: ÉSZAKERDŐ Zrt.

Hírszerkesztő: Nagy László