"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

A Pákozdi Pagonyban lesz az Erdészeti Erdei Iskolák nyílt napja - az Erdők Nemzetközi Napja eseménye

A Pákozdi Pagonyban lesz az Erdészeti Erdei Iskolák nyílt napja - az Erdők Nemzetközi Napja eseménye

2023. március 24-én rendezi meg az Erdők Nemzetközi Napja alkalmából az Országos Erdészeti Egyesület és a VADEX Mezőföldi Zrt., a Pákozdi Pagony - Vadaspark és Arborétumban, az Erdészeti Erdei Iskolák nyílt napját.

A rendezvény keretein belül szakmai fórumot, terepi, szakmódszertani bemutatót, illetve ünnepélyes oklevél átadót tartunk.

A nyílt nap alapvető célja, hogy a résztvevők megismerhessék az erdészeti erdei iskolákat, azok oktatásra épülő, minősített erdőpedagógiai- és szabadidős programkínálatát, valamint a rendezvényhelyszínnek, a Pákozdi Pagony – Vadaspark és Arborétumnak a környezeti nevelési programját.

Nyílt napunkra elsősorban azon oktatási intézmények, iskolák, óvodák képviselőit várjuk, akiknek pedagógiai programjában kiemelt szerepet kap a környezeti nevelés és az erdei iskolai vagy erdei óvodai program, továbbá minden pedagógust, osztályfőnököt és szabadidő-szervezőt, akik kirándulásokra, táborok megvalósítására helyszínt és programlehetőséget keresnek.

A képzés nem akkreditált, azonban 277/1997, (XII.22.) sz. 4§ (3) d) Kormányrendelet szerint 6 óráról igazolást ad. Az igazolás megszerzésének feltétele az előzetes jelentkezés és a délelőtti és a délutáni programokon való részvétel.

A részvétel gyakorló pedagógusok számára térítésmentes, de regisztrációhoz kötött (űrlap kitöltésével). A részvételről igény esetén igazolást állítunk ki.

Regisztrációs űrlap: https://forms.gle/FrHpybFxnevATEiM9

Jelentkezési határidő: 2023. március 14.

További részletes program és meghívó, a szövegkapcsolóra kattintva, az Eseménynaptárunkban érhető el.

 

Forrás: VADEX Zrt., OEE

Fotók: VADEX Zrt., OEE

Hírszerkesztő: Nagy László