"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Év Erdésze Verseny 2015

Év Erdésze Verseny 2015

Az Országos Erdészeti Egyesület és a SEFAG Erdészeti és Faipari Zrt. 2015. június 24-25 között rendezi meg az „Év Erdésze 2015” szakmai versenyt, a Kaposvári Egyetemen, a Tókaji lőtéren és a terepi versenyszámok esetében, a Kaposvár környéki erdőkben. A verseny idén is a Vándorgyűléshez szorosan kapcsolódva zajlik.

A versenyre az erdőgazdálkodásban dolgozó (felsőfokú erdészeti képesítéssel nem rendelkező) erdész-technikusok jelentkezhetnek. Nevezni a versenyre a www.vandorgyules.hu honlapon, a vándorgyűlésre való jelentkezéssel közös felületen lehet, kérjük, hogy a versenyre történő jelentkezéshez az Egyéni regisztációs munkafelületet használják.  

A nevezések rögzítésére rendelkezésre álló időszak: 2015. április 1-30.

A nevezési díj: bruttó 36 000 Ft/fő, a kísérők részvételi díja: bruttó 15 000,- Ft/fő. A nevezési díjakat és a részvételi díjakat a Vándorgyűlés honlapon megadott bankszámlára és határidőig kérjük átutalni. Az utalási megbízáson kérjük feltüntetni: Erdészverseny-2015. Az átutalt összegről postafordultával megküldjük a számlát.  A nevezés csak az átutalás beérkezése esetén érvényes.  A nevezési díjat befizető versenyző jogosulttá válik a Vándorgyűlésen való térítésmentes részvételre.

Az eredményhirdetés és a díjátadás a 2015. június 27-én, a Vándorgyűlés ünnepi közgyűlése keretében lesz, ezért kérjük, hogy lehetőség szerint minden versenyző vegyen részt a Vándorgyűlés programjain.

A Versenyszabályzat, a Versenykiírás, valamint a Részletes program a szövegkapcsolókra kattintva tölthetőek le.

Esetleges további információ a vandorgyules@sefag.hu címen kérhető.

Forrás: SEFAG Zrt., OEE

Fotók: Erdészeti Lapok/OEE

Hírszerkesztő: Nagy László