"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Szavazzon a 2019-es év fafajára!

Szavazzon a 2019-es év fafajára!

Az Országos Erdészeti Egyesület és az Év Fája Kuratórium 2013 óta minden évben, így idén már hatodik alkalommal teszi lehetővé, hogy az Egyesület ágazati hírportálján (www.oee.hu) és az Év Fája tematikus weblapon (www.azevfaja.hu) keresztül szavazzanak erdész tagtársaink, erdész kollégáink és a szakmán kívüli érdeklődők a jövő évi Év fájára, mellyel a 2019. esztendő fafaját választják meg a szavazásban résztvevők.

A hazai fafajokra figyelmet felhívó mozgalom kuratóriumának döntése alapján 2018. december 5-ig a következő fafajokból lehet választani: fehér fűz (Salix alba) és fehér nyár (Populus alba) és sajmeggy (Cerasus mahaleb).

A szavazásra a www.oee.hu weboldalunkon felugró ablakon keresztül az Év Fája honlapon nyílik lehetőség, vagy közvetlenül az Év Fája honlapot megnyitva is elérhető a szavazási felület, minden egyéni felhasználó részére egyszeri alkalommal. Ugyanezen a felületen tekinthető meg a szavazás naprakész állása is.

A szavazás  online rendszerébe biztonsági alkalmazásokat is beépítettünk, így kérjük a szavazókat, hogy tartsák be az internetes szavazások "fair play" íratlan és az IT biztonság írott szabályait. Az érvénytelen szavazatokat töröljük.

Jó voksolást kívánunk!

Forrás: Országos Erdészeti Egyesület

Fotók: OEE

Hírszerkesztő: Nagy László