"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Elindult az "Év Fája 2016" online szavazás!

Elindult az "Év Fája 2016" online szavazás!

Az Országos Erdészeti Egyesület és az Év Fája Kuratórium 2013 óta folyamatosan, így idén ismét lehetővé teszi, hogy az egyesület ágazati hírportálján és az Év Fája tematikus weblapon keresztül szavazzanak erdész tagtársaink, erdész kollégáink és a szakmán kívüli érdeklődők a jövő évi „Év Fájára”, mellyel a 2016. esztendő fafaját választják meg a szavazásban résztvevők.

A hazai fafajokra figyelmet felhívó mozgalom kuratóriuma döntése alapján 2015. október 31-ig a következő fafajokból lehet választani: Virágos kőris (Fraxinus ornus), fehér nyár (Populus alba) és a mezei szil (Ulmus minor).

A szavazásra a www.oee.hu weboldalunkon felugró ablakon keresztül az Év Fája honlapon nyílik lehetőség, vagy közvetlenül az Év Fája honlapot megnyitva is elérhető a szavazási felület, minden egyéni felhasználó részére egyszeri alkalommal. Ugyanezen a felületen tekinthető meg a szavazás naprakész állása is.

A szavazás  online rendszerébe biztonsági alkalmazásokat is beépítettünk, így kérjük a szavazókat, hogy tartsák be az internetes szavazások "fair play" íratlan szabályait. Az érvénytelen szavazatokat töröljük.

Jó voksolást kívánunk!

Forrás: Év Fája Kuratórium, Országos Erdészeti Egyesület

Szerző: Nagy László

Fotók: Korda Márton, OEE