"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Meghosszabbodott az Erdészeti Lapok szakcikk- és tanulmánypályázatának beadási határideje

Meghosszabbodott az Erdészeti Lapok szakcikk- és tanulmánypályázatának beadási határideje

Az Országos Erdészeti Egyesület Erdészeti Lapok Szerkesztőségének, Szerkesztőbizottságának és a pályázat Bíráló Bizottságának döntése értelmében, a 2024. januárban immár harmadik alkalommal meghirdetett Erdészeti Lapok szakcikk- és tanulmánypályázatra 2024. július 31-ig meghosszabbodott a pályaművek beérkezési határideje, mindhárom kategóriában.

A  fenti beadási határidőig beküldött, a kiírás tartalmi és formai követelményeinek megfelelő pályaműveket, befogadjuk. Egyúttal lehetőség van előzetes regisztrációval nem rendelkező pályázók számára is a pályázaton való részvételre.

A június 30-i határidőre beküldött csaknem 30 szakcikk és tanulmány pályamunka szerzőinek ezúton is köszönjük az együtműködést és a részvételt! Amennyiben a Szerkesztőség email címén (erdlap@oee.hu) előre jelzik ez irányú igényüket, július 31-ig számukra is lehetőség nyílik a már beadott  pályázatuk esetlegesen szükséges további formai, tartalmi javítására, pótlások beküldésére. 

A szakcikk- és tanulmánypályázat korábban közzé tett részletes felhívása, a szövegkapcsolóra kattintva, pdf. formátumban letölthető.

A meghosszabbított július 31-i határidőig várjuk a további jelentkezőket és pályázataikat!

Forrás: OEE

Fotók: Getty Images

Hírszerkesztő: Nagy László