"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Megrendelhető termékek!

Megrendelhető termékek!

Az Országos Erdészeti Egyesület fennállásának 150. évfordulója alkalmából, korábbi hagyományainak megfelelően egyesületi emléktárgyakat és kiadványokat készíttet, melyeket minden egyesületi tagtárs, erdész kolléga és érdeklődő szabadon megrendelhet a termék megrendelő alkalmazás segítségével.



A megrendelt termékek személyesen az OEE titkárságán vehetők át, vagy postai utánvéttel a megadott címre küldjük őket. Ez utóbbi esetben a termék árán felül a megrendelő fizeti a csomagolás és a kiszállítás költségét, amiről részletesen tájékozódhatnak a honlapon.

A megrendelések a honlapon jelzett készlet erejéig érvényesek. A készleten lévő termékek azonnal átvehetők, az előrendelhető termékek 2016 decemberétől érhetők el. Karácsony előtti kiszállítást a 2016. november 30-ig beérkező megrendelések esetében vállalunk.

Kérjük tagtársainkat, hogy az alábbiak közül kiválasztott jubileumi egyesületi termék megrendelése érdekében töltsék ki a Megrendelő lapot.

Kérjük, a személyes elérhetőségek mindegyikét (telefon, e-mail, postai cím) pontosan töltsék ki a megrendelés során. A megrendelésekről e-mailben adunk visszaigazolást.

Legyen maradandó emléke a 150 éves jubileumról, várjuk megrendelését!

Forrás: OEE

Fotók: OEE

Hírszerkesztő: Túri János, Nagy László