"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

OEE - Hazai Vadász Filmtár

OEE - Hazai Vadász Filmtár

Az Országos Erdészeti Egyesület és a Hazai Vadász tematikus magazinműsor szerkesztősége közötti kölcsönös együttműködési megállapodásnak köszönhetően, 2016 év elejétől önálló OEE - Hazai Vadász Filmtár kezdte meg működését a világ legnagyobb videómegosztó alkalmazása segítségével.

A Hazai Vadász filmes forgatócsoportjai számos szakmai, egyesületi eseményről készítettek filmes tudósításokat, már a tavalyi év folyamán is. A jobb követhetőség, áttekinthetőség és elérés érdekében ezentúl saját "webcsatorna" segítségével böngészhetik a felhasználók az aktualitásokról szóló rövid videókat, vagy éppen visszanézhetik a közelmúlt jelentősebb eseményeit, köztük az OEE jubileumi emlékévének megnyitását és az elhangzott ünnepi beszédeket.

A kiemelt fontosságú videók a nyitólapon keresztül vagy az Egyesület honlapjának videógyűjteményében láthatóak, ahol a lejátszó segítségével közvetlenül a honlapunkon nézhetőek meg.

A részletesebb háttéranyagokkal, érdekességekkel bővített tartalom közvetlenül az OEE - Haza Vadász Filmtár tematikus videóoldalán érhető el!

Forrás: OEE, Hazai Vadász

Szerző: Nagy László

Fotók: Hazai Vadász