2019. 04. 19. Ma Emma, Malvin, Zseraldina névnapja van. Pontos idő: 21:01
Egyesületi hírek

Tisztújítás az OEE Pápai Helyi Csoportjánál | 2018-10-27

Részben megújult vezetőség

2018. szeptember 25-én tartotta tisztújító taggyűlését a Pápai Helyi Csoport a Bakonyerdő Zrt. pápai Központjában.

Varga László vezérigazgató köszöntötte a megjelent tagtársakat és kívánt eredményes szavazást. dr. Patocskai Zoltán levezető elnök külön köszöntötte dr. Marosi Györgyöt, az OEE Országos Választási Bizottságának tagját, majd a helyi csoport nyílt szavazással egyhangúlag megválasztotta a Helyi Választási Bizottság elnökének és tagjainak Hipság Istvánt, illetve Gosztola Júliát és Bán Gábort. A határozatképtelenség megállapítása után fél óra múlva folytatódott a tisztújító gyűlés, amely 74 fővel már határozatképessé vált.


Stubán Zoltán leköszönő titkár elevenítette fel az elmúlt négy év legfontosabb egyesületi történéseit, eseményeit, rendezvényeit. A csoport létszáma az elmúlt négy évben folyamatosan emelkedett, jelenleg 177 fővel a negyedik legnagyobb taglétszámú csoportja az Egyesületnek.

A Helyi Csoport az elmúlt négy évben közel 25 rendezvény szervezésében vett részt, fogadta más helyi csoportok tagjait, illetve vettek részt a tagjai különböző egyesületi rendezvényeken. Beszámolt a tagdíjak időbeni és maradéktalan befizetéséről, a működési keret felhasználásáról, megemlékezett a négy év alatt elhunyt tagtársakról és kiemelte az egyesületi kitüntetést elnyert kollégákat. Beszéde végén megköszönte a Bakonyerdő Zrt. támogatását a rendezvények megszervezésében.

Az OEE 2018. évi tisztújításának szabályait Hipság István ismertette, majd a jelen lévő, szavazásra jogosult 74 fő egyesületi tag aláírás ellenében átvette a szavazólapokat és megkezdődött a szavazás.

Amíg a Választási Bizottság tagjai összesítették a szavazatokat, addig a jelenlévők dr. Patocskai Zoltánnak, a Bakonyerdő Zrt. erdőművelési osztályvezetőjének rendkívül érdekes előadását hallgathatták meg, a Lakitelken megtartott Agrárklíma 2. projektzáró rendezvényről, melynek mottója: Felkészülés a változásokra volt.

Az előadás végére megszületett a választás végeredménye, amelyben a tagság elnöknek dr. Szekrényes Tamást, titkárnak Stubán Zoltánt, titkárhelyettesnek Rosta Katalint választotta meg. A három küldött: Gombási Károly, Rosta Katalin és Stubán Zoltán. A helyi csoport tagjai az OEE országos tisztségeire is megtették ajánlásukat.

Az ülés végén az új elnök megköszönte a bizalmat, ismertette az idei évben hátralévő programtervet, jövőbeni elképzeléseit, majd a levezető elnök bezárta az ülést.

Tisztújítás az OEE Pápai Helyi Csoportjánál
Forrás: OEE Pápai HCs
Szerző: Stubán Zoltán
Fotók: Stubán Zoltán
Hírszerkesztő: Nagy László
<< vissza
Az Országos Erdészeti Egyesület jubileumi, 150. Vándorgyűlése

Az Országos Erdészeti Egyesület jubileumi, 150. Vándorgyűlése | 2019-04-16

Indul a jelentkezés, az Év Erdésze Versenyre is! - Határidő: május 10!


Szakmai napot és vezetett túrát szerveztek a Szentgáli Tiszafásért

Szakmai napot és vezetett túrát szerveztek a Szentgáli Tiszafásért | 2019-04-15

Az Országos Erdészeti Egyesület Veszprémi Verga és Veszprémi FVM Csoport rendezvénye


Elhunyt Liptai Gábor

Elhunyt Liptai Gábor | 2019-04-09

Gyászjelentés


Így mérték le Magyarország legmagasabb fáját! - videó!

Így mérték le Magyarország legmagasabb fáját! - videó! | 2019-04-18

Duglászfenyő az Iharosberényi Erdészet kezelési területén


Imperial22 futárszolgálat