"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Újabb fontos adomány szállítmány érkezett Kárpátaljára - aggregátorokkal segít az OEE

Újabb fontos adomány szállítmány érkezett Kárpátaljára - aggregátorokkal segít az OEE

Az Országos Erdészeti Egyesület által meghirdetett folyamatos karitatív adományozásoknak köszönhetően, az egyesület Erdészcsillag Alapítványához beérkező önzetlen pénzadományokat felhasználva, újabb fontos segítségnyújtó szállítmányt sikerült útnak indítani a kárpátaljai erdész kollégák részére, akiknek az ország áramellátó rendszerének háborús kárai miatt jelenleg nagy szükségük van villamos áram termelő aggregátor berendezésekre. 

Ágíj László az OEE Kárpátaljai Helyi Csoportjának elnökének korábbi kérése alapján sikerült beszerezni, majd december 14-én rendben átadni az első 12 darab áramfejlesztő berendezést, melyet nagy örömmel fogadtak a nehéz körülmények között is helytálló kárpátaljai tagtársaink. Az aggregátorokat a helyi csoport elnöke személyesen vette át Beregszászon.

Az Országos Erdészeti Egyesület folymatosan tartja a kapcsolatot a kárpátaljai tagtársainkkal, így amint konkrét segítségkérés érkezik, a lehetőségekhez mérten igyekszünk segíteni annak megoldásában.

A karácsonyi ünnepek előtt, az OEE Titkárságának szervezésében, újabb adomány szállítmány útnak indítását tervezi az Egyesület.

Minden segítőkész adományozónak köszönjük az eddigi nagylelkű felajánlásokat és a korábban közreadott felhívás alapján továbbra is kérjük, hogy az OEE Erdészcsillag Alapítvány bankszámlaszámára befizetett pénzadományokkal segítsék a kárpátaljai erdész kollégákat a súlyos háborús viszonyok között!

Az Országos Erdészeti Egyesület a pénzbeli felajánlásokat az Erdészcsillag Alapítvány 11701004-20206442 számú számlájára várja, a „Kárpátalja” közlemény feltüntetésével!

Forrás: Országos Erdészeti Egyesület

Szerző: Elmer Tamás - Nagy László

Fotók: OEE

Hírszerkesztő: Nagy László