"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Választás az OEE Visegrádi Helyi Csoportjánál

Választás az OEE Visegrádi Helyi Csoportjánál

2018. szeptember 6-án megtartotta tisztújító közgyűlését a Visegrádi Helyi Csoport Budapesten. 99 szavazásra jogosult fő jelent meg az összejövetelen, így sikerült megválasztani újabb négy évre a Helyi Csoport tisztségviselőit.

A választási bizottságot már februári közgyűlésen megválasztásra került, melynek vezetője Szabó Csilla volt. Az Országos Választói Bizottságot Bogdán József képviselte, aki egyébként Helyi Csoportunk tagja is.

A közgyűlést dr. Csépányi Péter elnök köszöntötte, majd összefoglalta az elmúlt négy esztendő eseményeit. Kiterjedt szakmai munkájára hivatkozva nem vállalja tovább a Visegrádi Helyi Csoport elnöki tisztségét.

A szavazatok számlálása alatt két előadást is meghallgatgatott a tagság. Először dr. Csépányi Péter A folyamatos erdőborítást biztosító erdőgazdálkodás nevezéktanáról adott egy összefoglalót, majd dr. Bordács Sándor Az erdészeti génmegőrzés szerepe és lehetőségei az erdőgazdálkodásban című előadását tartotta meg. A közgyűlés a tisztújítás eredményének ismertetésével folytatódott.

Az Országos Erdészeti Egyesület Visegrádi Helyi Csoportjának megújult vezetősége:

Elnök:                Kovács András

Titkár:               Kelecsényi Szilárd

Vezetőségi tag:   Kissné Szabó Gabriella

Küldöttek:           Kissné Szabó Gabriella, Kelecsényi Szilárd, Kovács András

A közgyűlés az OEE következő ciklusának Elnökére és Felügyelő Bizottság tagjaira is tett ajánlást, akiket már az új küldöttek fognak megszavazni november 28-án az Országos Erdészeti Egyesület Tisztújító küldöttgyűlésén. Az új elnökség megköszönte a bizalmat, majd bezárta a közgyűlést.

Forrás: OEE Visegrádi HCs

Szerző: Kissné Szabó Gabriella

Hírszerkesztő: Nagy László