"Szeressük hazánkat, nemzetünket és szakunkat hűséggel,
egyetértéssel és összetartással."
Bedő Albert 1911

Országos Erdészeti Egyesület

Megkezdődött a visszaigazolások kiküldése

Megkezdődött a visszaigazolások kiküldése

Az Egyesület titkársága megkezdte a visszaigazolások kiküldését a 147. Vándorgyűlésre jelentkezők számára. A tájékoztató levél tartalmazza a szállás és terepi program beosztást, és általános tudnivalókat a rendezvénnyel kapcsolatban. Az információk a www.vandorgyules.hu oldalon is olvashatók, ahol egy térkép is található a főbb tusnádfürdői helyszínekkel.


A visszaigazoló e-mailek kiküldése több napot is igénybe vesz. Először a csoportosan jelentkezők, majd az egyéni regisztrálók kapják meg a levelet, legkésőbb június 3-ig. Az egyéni regisztrálók számára ezzel párhuzamosan készül el a számla, amit postán küldenek a szervezők.

Az erdélyi résztvevők a helyi szervező partnertől kapják a számlát, illetve a helyszínen fizethetik be a részvételi díjat.

Kérjük az egyéni résztvevőket, hogy csak akkor jelezzenek a vandorgyules@oee.hu címen, ha 2016. június 3-ig nem kaptak a regisztrációnál megadott e-mail címre visszaigazolást.

A 147. Vándorgyűlésre minden eddiginél nagyobb az érdeklődés, az ünnepi programon mintegy 1000 résztvevőre lehet számítani, akik közül több mint 200 fő Erdélyből érkezik.